Opdrætterliste

Jeg har forsøgt at lave en liste over nogle af de opdræt der findes herhjemme. For ikke at skulle gøre mig til herre over, hvor folk vælger at få deres dyr fra, har jeg valgt at inkludere alle. Dette betyder også, at listen IKKE skal tages som et kvalitetsstempel, men udelukkende information. Man må så selv gøre sig sine tanker om de enkelte opdræt. Listen vil løbende blive opdateret. Opdrættene står i rækkefølge efter postnummer. 

Jeg har dog valgt at skrive en kort kommentar til de opdrættere jeg selv har erfaringer med enten i form samarbejde, nogle jeg har fået dyr fra, eller hvor jeg har været ude og se deres opdræt personligt. Dermed ikke sagt, at dem jeg intet har skrevet ud for er mindre værd, men udelukkende for at understrege at jeg ikke selv kender personligt til opdrættet, og jeg derfor ikke kan vide noget om hvordan tingene forholder sig. Det må man så selv forsøge at nå frem til en holdning til. 

 

Skulle man være opdrætter og have lyst til at komme på denne liste, så skriv gerne en mail med dine informationer til sabrine_nissen@hotmail.dk, så skal jeg sætte dig ind hurtigst muligt.
 

Sjælland

Ratatosk Rotter (v. Kristina)

2860 Søborg

Hjemmeside

Facebookside

Alenya (v. Camilla Bendixen)

4200 Slagelse

Hjemmeside

Facebookside

Kommentar: Jeg har nogle ​rigtig skønne dyr fra Camilla, som alle har været sociale og kærlige. Camilla er samtidig en rigtig sød person som rigtig gerne hjælper hvor hun kan. 

Mataleto Rats (v. Malene Carlsen)

4250 Fuglebjerg

Hjemmeside

Facebookside

Hedvigs Rotterede (v. Astrid Loft Hansen)

4440 Mørkøv

Hjemmeside

Facebookside

Fyn og øerne

ToolaRoola Rattery (v. Jill Møller Andersen)

5592 Ejby

Hjemmeside

Red Ruby Rattery (v. Sabrine Nissen)

5700 Svendborg

Hjemmeside

Facebookside

Kommentar: Ja, det er jo så os selv :P

Nicerats (v. Helle S. Christiansen)

Langeland

Hjemmeside

Facebookside

Kommentar: Helle har jeg også nogle virkelig skønne dyr fra. Dystopia som er mor til vores allerførste kuld, er blandt andet fra Helle. Rigtig sød og hjælpsom. Lige pt. har man dog nok mest held med at følge opdrættet via hendes facebookside, da hendes hjemmeside ikke er ajourført. 

Jylland

Webmor Rotter (v. Belinda T. Østergaard)
6240 Løgumkloster

Hjemmeside

Facebookside

Fnyff's Rotter (v. Mette Holm)

6400 Sønderborg

Hjemmeside

Facebookside

Nørrenutten Rotter (v. Nanna Andersen)

7429 Herning

Hjemmeside

Facebookside

Heartstone Rattery (v. Anna Sørensen og Mads Arknæs)

9000 Aalborg

Hjemmeside

Facebookside