top of page

Aurora

Champagne Berkshire m. headspot dumbo

Født 15. februar 2018

Om Aurora:
Aurora er en rigtig sød og nysgerrig pige. Hun kom hertil sammen med Ezekiel og hendes bror Lysander fra et foderopdræt, og efter blot lidt over en uge, så var hun allerede begyndt at tø op, og kom selv hen og viste interesse når man kom ind til dem. Hun er lidt forsigtig uden for sit bur, og fortrækker at være i sikkerhed ved madmors skulder eller ligge i en lomme eller lign. og putte, men hun er også stadig ny her (11. maj 18), og jeg har derfor klare forhåbninger om, at hun med tiden bliver mere og mere modig - også uden for hendes trygge rammer i hendes bur.  

Ezekiel

RE Devil Berkshire dumbo rex

Født 16. januar 2018

Om Ezekiel: 

Ezekiel var en meget forsigtig dreng da han første gang satte sine små poter herhjemme. Han kom sammen med Lysander og Aurora fra et foderopdræt, hvor de var på vej til at ende som slangefoder. På bare lidt over en uge transformerede han sig - med lidt kærlig opbakning fra Blue Lagoons Valentinos - sig fra at være en lille forskræmt dreng, og til at være en herre med mod på livet, og en forkærlighed for godbidder. Han er en VIRKELIG madglad dreng, som kan overtales til meget hvis han får en godbid, og han vil rigtig gerne nusses. Han er stadig lidt bange for pludselige høje lyde eller hurtige bevægelser, men ellers er han en nussetrold, som jeg håber fortsætter med sin positive udvikling. 

Om parringen:

Denne parring er IKKE en parring jeg selv har lavet. Da Aurora og Ezekiel kom hertil gik de i det samme bur, og det havde de gjort i over 14 dage. Da jeg overtog dem blev de naturligvis skilt ad. Der er altså tale om en parring som er blevet lavet ved tidligere ejer. Både Ezekiel og Aurora er dog allerede efter en 2 ugers tid blevet nogle søde sociale basser, som gerne vil have kontakt og som også selv opsøger den. De er naturligvis stadig lidt forsigtige når de kommer udenfor buret, i og med at de jo ikke er vant til at komme ud og rende, eller generelt være i hænder inden de kom her, men de kommer virkelig hurtigt efter det. Det samme gør sig gældende for Lysander, som er Auroras bror - og som jeg også har overtaget fra samme sted (han gik dog i en anden kasse). Baseret ud fra hvor stor en positiv udvikling de allerede har gjort på bare 14 dage, så tyder det positivt for kuldet. Det er dog naturligvis ikke til at sige om der kan ligge noget gemt i deres linjer, da foderopdræt jo ikke ligefrem holder skarpt øje med den slags, men de vil i hvert fald få en masse håndterring og kærlighed igennem deres opvækst. 

Forventninger til kuldet:

Farver: Black, Devil og Siamese med mulighed for overraskelser
Pels: Glat og rex
Ører: Dumbo

Kuldtema: Modern Family karaktere

Kuldet kom til verden mandag d. 14. maj 2018

Stamtavle:

Dreng 1

Black berkshire med headspot, dumbo
Standby

Dreng 2

Siamese husky/blazed dumbo rex
Standby

Dreng 3

Siamese husky/blazed dumbo rex
Standby

Pige 1

Russian Blue husky/blazed dumbo rex

Standby

bottom of page