top of page

Alenyas Infinity + Nicerats Brunsviger

Russian Burmese berkshire dobbelt velveteen db

Født 2. Oktober 2017

Om Infinity: Infinity er virkelig en skøn lille pige. Hun er den første ved tremmerne så snart hun hører man kommer, og hun hopper helt selv op i hånden til en, så snart hun får muligheden for det. Hun har fuldstændig smeltet mit hjerte med hendes fantastiske temperament, og hun vil bare så gerne nusses og pusses om. Hun har en ro, jeg sjældent har oplevet på trods af hendes unge alder. Der er ikke en anden måde at dække det på end, at jeg bare er helt forelsket. 

Russian blue BE Devil Hooded Dumbo

Født 27. januar 2017

Helle (Nicerats) om Brunsviger:
Han er helt fantastisk af sind. Dejlig slasket og lækker. En rolig dreng som bare flader ud når han er i hænder. 

Om parringen:

Denne parring er jeg virkelig oppe og køre over, og jeg kan slet ikke vente til der kommer små rejer i reden ved Infinity. Matchet er bare helt perfekt, med to rigtig store sofahyggere <3 Infinity er den mest rolige pige jeg nogensinde har haft i hele min tid med rotter. Hun lader dig praktisk talt gøre ALT med hende, og selv min lille dreng på lidt 15 måneder, kan få lov at nusse med hende uden problemer. Sammensat med Brunsviger som også er en super lækker dreng med et temperement man skal lede længe efter, så er grobunden lagt for nogle virkelig mentalt stabile unger  - og så endda i c-loci varianterne som er mine ultimative ynglingsvarianter. 

Forventninger til kuldet:

Farver: Russian Himalaya, Russian Siamese, Russian Burmese, Russian Devil - både BE og RE
Pels: Velveteen
Ører: Dumbo og topører (db)

Kuldtema: South Park karaktere

Stamtavlen

Kuldet blev født d. 27. August 2018 // Rejseklar 05. Oktober 2018

Alt gik efter planen og Infinity var en rigtig fantastisk mor fra dag 1. Hver gang jeg kiggede til ungerne havde de fine mælkemaver, og alt åndede fred og idyl. Hun lod mig tjekke uden problemer, så længe ungerne fik lov at blive hvor hun kunne se dem. 

40204841_1862952830438269_62821175728673
bottom of page