Löwens Adalind

Blue Lagoons Valentinos

Fawn berkshire

Født 19. Juni 2019

Om Adalind: Adalind er min tyske pige, som jeg var så heldig at få med hjem med en bekendt. Jeg vidste ikke på forhånd hvad jeg fik, kun at det var en pige og at hun var fra Juni. Da hun kom blev jeg meget glædeligt overrasket. Hun er både gudesmuk og helt fantastisk dejlig af temperament. Så sød og kommer til lågen med det samme. Nysgerrig som de unge jo er flest, men vil også rigtig gerne menneskelig kontakt og vil gå langt for at få den. Helst sikkert en dejlig pige.  

Chocolate Agouti Berkshire 

Født: 16. Februar 2018

 

Om Valentinos:

Valentinos - eller Valle i daglig tale - kommer hele vejen fra Finland. Han er en super skøn dreng, der allerede dagen efter ankomsten sad og gnaskede tænder og poppede øjne ved mig. Han kan slet ikke få nok opmærksomhed, og når man har ham ude, så flader han bare ud som en pandekage. Han er simpelthen den perfekte hyggetrold. Han er helt sikkert en dreng der har taget hjerter med Storm. Selv min mor, der ellers er lidt tilbageholdende i forhold til rotter, er ret vild med skønheden. 

Om parringen:

Denne parring er lidt atypisk idet begge forældredyr er fra udlandet, men begge dyr har et helt igennem fantastisk temperement og er meget glade for menneskekontakt, så jeg regner og håber selvfølgelig på, at det samme vil gøre sig gældende for de lækre babyer de måtte lave. Derudover har tilbagemeldingen fra Adalinds opdrætter været meget positiv. Det har desværre ikke været muligt at hente info fra Valles opdrætter, da jeg ikke har haft held med at komme i kontakt med vedkommende, men både Alenya og Mataleto opdræt har søskende, hvoraf den ene søster har fået kuld som selv har fået kuld, og disse unger har været helt fantastiske.  Jeg har været smaskforelsket i Valentinos siden den første gang jeg så ham, da han ankom herhjem og han har bestemt ikke skuffet med sin helt igennem lækre personlighed. Derfor ville jeg også være dybt ked af, ikke at få en unge efter ham. Jeg synes at Adalinds personlighed matcher hans så fint, og drømmen er at hun kan producere en lille mini Valle til mig. Valle fylder 2 år til februar, så det er også ved at være sidste udkald. Jeg krydser alt der kan, for at han stadig ''kan'' noget. 

Forventninger til kuldet:

Farver: Agouti og black - mulighed for Fawn, beige, Chocolate agouti, Chocolate samt overraskelser
Pels: Glat
Ører: Topører

Kuldtema: Kommer

Vejninger Adalind:

Dato for sammensætning: 
Kan fødes fra: 

Startvægt: ??

Stamtavlen

Om fødslen...

Kuldet blev født d. --. ----- 2020 // Rejseklar --. ------ 2020