top of page
Xya3.jpg

Russian blue berkshire mm. rex

Født 11. August 2019

Om Xyanide: Hold nu op er der bare fart over feltet med denne lækre tøs. Hun sidder sjældent stille længe af gangen, men på samme tid, har hun også utroligt travlt med at gøre sig selv til hvis der er nus i vente. Hun er fremme i skoene og bestemt ikke bange for noget som helst. En pige med masser af gejst og personlighed. 

Lotus.jpg

Agouti Hooded dumbo rex

Født: 28. Maj 2019

 

Om Lotus

Han er bare en drøm af en dreng. Virkelig en slaskebamse, og så er han by far den største af drengene på en god og robust måde. Han er - på nær Cæsar - også den eneste af drengene der kommer når han bliver kaldt på (de andre skal lokkes med mad :D ). Jeg har tabt mit hjerte til denne gut, og jeg har derfor store forventninger til de unger han forhåbentlig får produceret. 

Om parringen:

Åh denne parring har jeg haft i tankerne længe, og jeg glæder mig helt usigeligt meget til at se hvad de får produceret. Begge forældredyr er virkelig skønne temperamentsmæssigt og er efter sunde linjer, så jeg satser helt sikkert på nogle lækre unger med både temperament og sundhed i top. 

Derudover kan jeg være heldig at få nogle lækre dobbeltrex, som jeg også virkelig har drømt om et stykke tid, af den grund at de er essentielle i mit mål for at opnå en tilnærmelsesvis perfekt rexpels i mine linjer. 

Forventninger til kuldet:

Farver: Agouti, black og blue - med mulighed for russian blue og lille mulighed for champagne/amber samt Siamese/himalaya 
Pels: Glat, rex og dobbeltrex
Ører: Dumbo og db

Kuldtema: Kommer

Dato for sammensætning: 20. juli 2020
Kan fødes fra: 10. august 2020

Stamtavlen

Stamtavle c1.png

Kuldet blev født d. 11. august 2020 // Rejseklar 22. september 2020

Det var en meget hård fødsel. Da jeg kom ud til dem om morgenen var der blod i hele buret og Xyanide havde født 3 babyer - hvoraf to var døde. Jeg mistænker at de ikke er kommet ud i tide, for de var færdigudviklet og lignede små veludviklede babyer, der var bare desværre ingen liv i dem... Kun en enkelt lille fighter var tilbage, og såfremt denne klarer den, bliver den selvfølgelig her. 

bottom of page