top of page
EJ Baby.jpg

Agouti varigated? dumbo rex

Født 19. April 2020

Om EJ Rouge: Denne pige tog mit hjerte med storm. Hun er så sød og en rigtig slaskedukke. Da jeg mistede Uri var det denne lækre sag der fik mig trøstet og blev min nye hjerterotte, så hun betyder helt ekstremt meget for mig. 

Tugger%20Knots%202_edited.jpg

Agouti m. headspot variberk rex

Født: 14. November 2019

 

Om Tugger Knots

Hold nu op en insisterende herre jeg her har fået mig - på den gode måde. Han spiringer op af armen på en så snart han får chancen så han kan putte sig ved min nakke. Han er simpelthen den mest sociale, kælne lille prut. Står klar ved lågen så snart han høre døren til rummet går op. 

Om parringen:

Rouge er en rigtig slaskedukke. Hun er virkelig skøn og opsøger kontakt hele tiden. Hun har en helt speciel plads i mit hjerte, og det var også derfor vigtigt for mig at den dreng jeg satte hende sammen med, skulle være en han der ville understrege hendes helt fantastisk rolige temperament bedst muligt. Derfor valgte jeg Tugger Knots, som også selv er noget af en hyggetrold, der kan være noget insisterende hvis han synes han bliver overset. Jeg håber dermed at de to fantastiske personligheder sammen vil lave nogle ligeså skønne babyer sammen. 

Forventninger til kuldet:

Farver:

Agouti og black - med mulighed for himalaya, PEW, Russian blue, mock mink og mink samt overraskelser. 

Pelstype: glat, rex og dobbeltrex
Øretype: db 

Kuldtema: Navne der begynder med E

Dato for sammensætning: 28. december 2020
Kan fødes fra: 18. Januar 2021

Stamtavlen

Stamtavle Rouges kuld.png

Kuldet blev født d. 18. januar 2021 // Rejseklar  1. marts 2021

Det hele forløb stille og roligt. Jeg kom ud til hende mandag aften for aftennus og fodring, og der var hun gået i gang, så jeg lod hende få ro i en lille times tid, og da jeg kom ud for at tjekke til hende igen, havde hun født 10 små rejer. En enkelt var desværre dødfødt, så den blev fjernet, men 9 små lækre rejer var sprællevende og med god lyd. Rouge er en fantastisk mor. Hun lader mig pille alt det jeg vil, og flytter sig gerne så jeg kan se hendes vidundere når jeg kommer hen til hendes bur. 
Men ellers så ligger hun troligt ved dem og putter med den, nusser om dem, slikker dem og giver dem en masse moderlig kærlighed, så det er så skønt. 

Billede%20af%20ungerne_edited.jpg
Billede af ungerne 2.jpg
IMG_1139.jpg
IMG_0736.jpg
IMG_1231.jpg
IMG_1219.jpg

Dreng 1 - Red Rubys Erik - Variberk m. headspot RE devil agouti db rex - Beholder

Dreng 2 - Variberk RE devil db - Ledig

Dreng 3 - Red Rubys Eddy - Cinnamon berkshire db rex - Beholder

Dreng 4 - Red Rubys Eiriks Lemmy - Black variberk db rex - Solgt til Lotte Henriksen