top of page

Kommende kuld

Her vil du kunne læse om de parringer der er endelig planlagt, men hvor ungerne stadig ikke er født. Der vil kun forekomme ændringer såfremt der sker noget uforudset med en af parterne.

Kuld G1 - Mataletos Creeping Charlie og EJ Shantie

Creeping Charlie profil.jpg
IMG_0653.jpg

Mataletos Creeping Charlie
Fænotype: Mink beige capped notch

Født: 14. november 2019

EJ Shantie
Fænotype: Black self+ dumbo rex

Født: 29. juni 2020

Formål med sammensætningen:
EJ Shantie er en rigtig lækker pige - virkelig en fingerslikkende, burhængende, nysgerrig og nervefast pige. Hendes temperament er rigtig lækkert. Hun er en fin pige, med gud fast muskulatur og et lækkert bredt ansigt med store øjne og ører, men hun er til den lidt lille side. Mataletos Creeping Charlie er ligeså en dejlig og social anlagt dreng. Han er far til Kuld F1 også, og der har han sammen med Webmors Sierra produceret nogle virkelig lækre og opmærksomhedssøgende unger. Han er en stor basse i forhold til en del af de andre drenge og samtidig meget muskuløs og adræt af udseende. Han er meget tæt på den kropstype jeg ønsker mig. Med sammensætningen her håber jeg ikke kun på at kunne få nogle lækre, fingerslikkende og sociale babyer, men den er også lavet med håbet om at arbejde hen imod de mere æstetiske præferencer jeg har samtidig med at både temperament og sundhed - som altid - er hovedfokus. 

Forventningerne:

Farver: Black med mulighed for mink + overraskelser

Ører: Dumbo og db

Pels: Standard og rex

 

Kuld H1 - Alenyas Ravioli og Red Rubys Dawn

Ravi_edited.jpg
DSC02334.JPG

Alenyas Ravioli
Fænotype: Agouti capped notch rex

Født: 09. februar 2020

Red Rubys Dawn
Fænotype: Beige? capped rex

Født: 11. august 2020

Formål med sammensætningen:
Ravioli er en mega lækker dreng rent temperamentsmæssigt. Han elsker at nusse og er generelt en ret afslappet herre. Han er ikke verdens største rent størrelsesmæssigt og der er lidt æstetiske områder som godt kunne være mere raffineret i forhold til mine personlige præferencer. Tilgengæld er han efter en linje som har udmærket sig i henhold til sundhed og levealder. Dawn er også en rigtig dejlig pige hvad angår temperement. Hun er faktisk den absolut største pige jeg har pt. uden at være flommet. Hun er meget nysgerrig anlagt og sidder sjældent stille. Jeg håber på at sammensætningen vil give mig nogle lækre sociale unger, med en god kombination af nysgerrighed og slasketendenser samt noget der ligger sig op af de æstetiske fokuspunkter som jeg drømmer om. Derudover er mit håb at Ravioli vil bringe sine gode gener i forhold til helbred og levealder med videre til sit afkom. 

Forventningerne:

Farver: Black, agouti og russian blue med mulighed for mink og dove (samt agoutivarianterne af disse)  samt overraskelser. 

Ører: Dumbo og db

Pels: Standard, rex og dobbeltrex

 

bottom of page