Kommende kuld

Her vil du kunne læse om de parringer der er endelig planlagt, men hvor ungerne stadig ikke er født. Der vil kun forekomme ændringer såfremt der sker noget uforudset med en af parterne. Klik på billederne af parret for at komme til kuldets side. 

Kuld E1

TH Cæsar

Agouti hooded rex

Webmors Uri

Mock cinnamon variberk dumbo rex

Forventningerne

 

Farver: agouti og black med mulighed for overraskelser

Pelstype: glat, rex og dobbeltrex
Øretype: db og dumbo

 

Formål med sammensætningen:
Uri og Cæsar er nogle af mine englebørn begge to. De er simpelthen begge så rolige og medgørlige slaskedukker. Jeg er vild med dem. Uri er en lidt atypisk pige, fordi hun netop foretrækker at sidde og blive nusset frem for at fare rundt. Hun opsøger kontakten selv hver gang hun får mulighed og er bare så tillidsfuld. Det samme gør sig gældende med Cæsar. Han er en pandekage, som elsker opmærksomhed. Så jeg forventer i den grad en gruppe slaskedukker efter disse to, og jeg er så vildt spændt. 

Navnetema: Navne der begynder med E

 


 

Kuld F1

Mataletos Creeping Charlie (CC)

Mink beige? capped notch

Webmors Sierra

Pearl odd-eyed blazed berkshire dumbo

Forventningerne

 

Farver:

Hvis CC er mink beige: mink, pearl og mink beige
Hvis CC er beige: black, mink, pearl, mink beige, beige med mulighed for Russian blue, dove og havanna

Pelstype: glat
Øretype: db og dumbo

 

Formål med sammensætningen:
Sierra er en rigtig lækker dame og meget nysgerrig og vågen. CC er en stor lækker dreng der er til den dovne side, men stadig med et vågent og nysgerrigt sind når der er udetid. De er et godt match både sindsmæssigt og helbredsmæssigt. 
Derudover kan denne parring være med til at afdække om CC er mink beige som han er blevet skudt til, men hvor der har været lidt tvivl. 

Navnetema: Navne der begynder med F

Stamtavle: