top of page

Alenya's Triumph + Nicerats Dystopia

Black blazed variegated dumbo

Født 27. februar 2017

Alenya (Camilla) om Triumph:
Min smukke smukke dreng - jeg forelskede mig i hans aftegning med det samme den dannede sig.. Det var de sødeste små pletter, med tiden er han kun blevet smukkere.. OG så er der jo selfølgelig den dejligste personlighed - han springer frem for at få opmærksomhed, han fjoller gerne rundt med nogle af dem der elsker at lege i buret og er bare så lækker en basse <3 

BE Devil Hooded Dumbo Rex

Født 3. oktober 2017

Om Dystopia:
Mit lækre fingerslikkende, hængetræ. Hun er en pige med selvtilliden i orden, og med masser af gåpåmod. Hun er den første ved lågen når hun hører man kommer, og så snart man sætter hånden til hende, kravler hun selv op på min skulder og sætter sig til rette, og så kan hun ellers sidde der længe og følge med i alt. Hun vil så gerne have opmærksomhed og nusses og hun er bare alt i alt en pige der virkelig sætter spor i ens hjerte. 

Om parringen:

Dystopia er min hjertepige. Hun er virkelig af helt enorm stor betydning for mig, og det var derfor vigtigt for mig, at jeg fandt den helt perfekte han til hende. Det skulle være en dreng der var ligeså opmærksomhedssøgende som hende, men som samtidig passede godt til hendes fremme i skoene personlighed. Da Camilla foreslog Triumph, var jeg slet ikke i tvivl om, at han var lige den dreng, jeg ledte efter. Hans personlighed passer perfekt til Dystopia, og jeg er helt sikker på at de to nok skal få lavet nogle super lækre - opmærksomhedskrævende små babyer. 

Forventninger til kuldet:

Farver: Black, BE/RE Siamese, BE/RE devil - med mulighed for Dove, mink og Russian blue samt lille mulighed for blue, lavender, russian silver og overraskelser. 
Pels: Glat og rex
Ører: Dumbo

Kuldtema: Nordiske guder og gudinder

Stamtavlen

Kuldet blev født d. 17. juni 2018 // Rejseklar 29. juli 2018

Der blev født 14 unger - 2 var dog desværre dødfødte, men 12 unger var levende og med fine mælkemaver, og Dystopia tager sig helt fantastisk godt af dem. Hun er en rigtig god mor, og hendes temperement overfor mig har overhovedet ikke ændret sig. Jeg får da også lov at pille, så længe det ikke bliver for længe af gangen. Er helt vild med hver og en af dem, og det bliver sindsygt svært at vælge en enkelt!

Umiddelbart er der 5 rex og 7 almindelig glatpelset. 
De ser alle også umiddelbart ud til at være black.

(1) Red Rubys ??? - Dreng - Black variegated m. headspot dumbo rex


*Solgt til Anita og Amanda*

(2) Red Rubys Heimdal - Dreng - Black hooded dumbo

*Solgt til Kaia og Catarina*

Unge 3

(3) Red Rubys Hell - Pige - Black variegated dumbo rex

(4) Red Rubys Frej - Dreng - Black variegated dumbo rex

*Reserveret til Katya*